Valio Aimo

Vaihtelua ja valikoimaa aamiaiselle

Poimi ideat aamiaiskattaukselle eri konsepteihin ja jokaiseen vuodenaikaan!

Aamiainen on tunnetusti päivän tärkein ateria. Mutta sen ei todellakaan tarvitse olla aina samanlainen! Keräsimme yhteen ideat, joilla luot monipuolisen ja vaihtelevan aamiaiskattauksen asiakkaille, oli konseptisi sitten laadukas buffet tai take away. Nappaa ideat sesongeista tuunausvinkkeihin käyttöösi!

Huomioi sesongit aamiaistarjoilussa

Kun sesongin raaka-aineet tuovat vaihtelua tarjontaan, pysyy meininki mielekkäänä niin vakioasiakkaille kuin tekijöillekin. Vaihtelua aamiaispöytään saat jo muutamalla vaihtuvalla kylmällä tai lämpimällä lisukkeella.  Katso ideat sesonkiherkkuihin ja parhaat ideat joka vuodenaikaan!

Rahkabaarin neljä vuodenaikaa

Rahkabaarin tarjontaan on helppo tuoda vaihtelua vuodenaikojen mukaan. Kurkista kestosuosikin kausimakuihin tästä!

Tuunaa sesonkiin sopivaksi: takuuvarma tuorepuuro

Moniin aamiaisherkkuihin saa mukavasti vaihtelua kauden hedelmillä, marjoilla ja sesonkivihanneksilla. Tuorepuuro on tästä erinomainen esimerkki. Aivan erityisen hyvä ja vieläpä vegaaninen versio syntyy kerrostelemalla tuorepuuroa ja chiavanukasta.

Myy aamiainen mukaan

Mukaan napattavat aamiaissetit ovat kuuluneet jo pitkään kahviloiden ja liikenneasemien vakiovalikoimaan. Pandemia-ajan myötä myös matkailualalla on pohdittu aamiaisen uusia muotoja. Valmiit annokset ja annospakkaukset, jotka asiakas voi poimia itse tarjottimelleen, ovat muuten erinomaisia jonojen lyhentäjiä kaikissa tilanteissa!

Take away -aamiaissetit ja täsmätuotteet

Koulutusmateriaalit
Näin valmistat ja tuunaat täydellisen munakokkelin

Aina sesongissa: kotimaiset juustot

Valikoi aamiaispöydän juustotarjottimelle herkullisia kotimaisia juustoja ja kerro ylpeydellä niiden alkuperästä. Viimeistele kokonaisuus pohjoismaisia makuja pursuavalla itse tehdyllä hillokkeella.

Tutustu herkuttelujuustoihin

Lisukkeet juustoille joka vuodenaikaan

Keväällä juustoille tekee seuraa tyrmäävän ihana tyrni, kesällä makeat mansikkat ja raikas raparperi. Syksyn tullen juustotarjottimelle saapuvat viikunat ja lempeän kanelinen omenachutney. Talvikaudella juustojen rinnalla juustojen lisukkeet saavat jouluisia sävyjä.

Valmiina juustopöytään

Valion valmiit hillot ja täytteet ovat myös erinomainen vaihtoehto tuoda vaihtelua juustotarjottimelle. Keväällä sitruunaa, kesällä mustikkaa, syksyllä lakkaa ja talven tullen tietenkin Valio kirsikkatäytettä (kausituote).