Aamiainen on tunnetusti päivän tärkein ateria. Mutta sen ei todellakaan tarvitse olla aina samanlainen! Keräsimme yhteen ideat, joilla luot monipuolisen ja vaihtelevan aamiaiskattauksen asiakkaille, oli konseptisi sitten laadukas buffet tai take away. Nappaa ideat sesongeista tuunausvinkkeihin käyttöösi!
Huomioi sesongit aamiaistarjoilussa
Kun sesongin raaka-aineet tuovat vaihtelua tarjontaan, pysyy meininki mielekkäänä niin vakioasiakkaille kuin tekijöillekin. Vaihtelua aamiaispöytään saat jo muutamalla vaihtuvalla kylmällä tai lämpimällä lisukkeella. Katso ideat sesonkiherkkuihin ja parhaat ideat joka vuodenaikaan!
Rahkabaarin neljä vuodenaikaa
Rahkabaarin tarjontaan on helppo tuoda vaihtelua vuodenaikojen mukaan. Kurkista kestosuosikin kausimakuihin tästä!
Moniin aamiaisherkkuihin saa mukavasti vaihtelua kauden hedelmillä, marjoilla ja sesonkivihanneksilla. Tuorepuuro on tästä erinomainen esimerkki. Aivan erityisen hyvä ja vieläpä vegaaninen versio syntyy kerrostelemalla tuorepuuroa ja chiavanukasta.
Myy aamiainen mukaan
Mukaan napattavat aamiaissetit ovat kuuluneet jo pitkään kahviloiden ja liikenneasemien vakiovalikoimaan. Pandemia-ajan myötä myös matkailualalla on pohdittu aamiaisen uusia muotoja. Valmiit annokset ja annospakkaukset, jotka asiakas voi poimia itse tarjottimelleen, ovat muuten erinomaisia jonojen lyhentäjiä kaikissa tilanteissa!
Take away -aamiaissetit ja täsmätuotteet
Keväällä juustoille tekee seuraa tyrmäävän ihana tyrni, kesällä makeat mansikkat ja raikas raparperi. Syksyn tullen juustotarjottimelle saapuvat viikunat ja lempeän kanelinen omenachutney. Talvikaudella juustojen rinnalla juustojen lisukkeet saavat jouluisia sävyjä.