Talvisesongin aamiaistarjonta on lämpimän mausteinen. Makua ja väriä tarjontaan tuovat sitrukset ja juurekset.
Talvikaudella aamiaistarjontaan tuovat vaihtelua kurpitsa sekä erilaiset kaalit. Raikkautta ja väriä kokonaisuuteen antava omenat, karpalot sekä kauden tuoreet persimonit ja appelsiinit. Katso ideat, joilla tuot aamiaistarjontaan runsaita makuja vähällä vaivalla! Aamupalastruudelissa tuttu pinaatti-fetapiirakka saa uuden muodon ja seurakseen kahvisiirappia. Kalapöytään nostetaan jo jouluisiakin makuja.
Etsitkö vaihtelua ja uusia ideoita aamiaisbuffetiin? Vai puuttuuko take away -aamiaistarjonnastasi punainen lanka? Kokosimme yhteen parhaat vinkit aamiaistarjoilun rakentamiseen sesongin raaka-aineista parhaisiin resepteihin.
Päivän tärkeimmälle aterialle tästä