Kun Suomen kesä tarjoilee parastaan, se saa näkyä myös aamiaispöydässä. Kesän raikkaat sesonkikasvikset ja -marjat tuovat väriä aamiaistarjoiluun.
Hemmottele kesällä asiakkaita sesonkiherkuilla tarjoamalla jogurtin seurana marjojen lisäksi vaikkapa raikasta raparperia hillokkeena. Kesän makuja aamiaispöytään tuovat myös sesongin vihannekset kuten erilaiset kaalit ja salaatit sekä pinaatti, kurkku, tomaatti, herneet ja paprikat. Kesällä sato on parhaimmillaan, mutta monet sesongin kasvikset ja marjat voit hankkia kätevästi myös pakasteena, jolloin voit minimoida hävikin sekä tarjota sesonkiherkkuja pidempään ja kustannustehokkaasti. Poimi ideat kylmistä lämpimiin tarjottaviin sekä parhaisiin lisukkeisiin!
Etsitkö vaihtelua ja uusia ideoita aamiaisbuffetiin? Vai puuttuuko take away -aamiaistarjonnastasi punainen lanka? Kokosimme yhteen parhaat vinkit aamiaistarjoilun rakentamiseen sesongin raaka-aineista parhaisiin resepteihin.
Paivän tärkeimmälle aterialle tästä