Valio Aimo

Kesän paras aamiainen

Kun Suomen kesä tarjoilee parastaan, se saa näkyä myös aamiaispöydässä. Kesän raikkaat sesonkikasvikset ja -marjat tuovat väriä aamiaistarjoiluun.

Hemmottele kesällä asiakkaita sesonkiherkuilla tarjoamalla jogurtin seurana marjojen lisäksi vaikkapa raikasta raparperia hillokkeena. Kesän makuja aamiaispöytään tuovat myös sesongin vihannekset kuten erilaiset kaalit ja salaatit sekä pinaatti, kurkku, tomaatti, herneet ja paprikat. Kesällä sato on parhaimmillaan, mutta  monet sesongin kasvikset ja marjat  voit hankkia kätevästi myös pakasteena, jolloin voit minimoida hävikin sekä tarjota sesonkiherkkuja pidempään ja kustannustehokkaasti. Poimi ideat kylmistä lämpimiin tarjottaviin sekä parhaisiin lisukkeisiin!

Kylmät kesäherkut

Lämpimät hyvät

Tahnat ja levitteet

Tuo kesän maut jälkkäripöytään

Kaikki mitä olet halunnut tietää aamiaisista

Etsitkö vaihtelua ja uusia ideoita aamiaisbuffetiin? Vai puuttuuko take away -aamiaistarjonnastasi punainen lanka? Kokosimme yhteen parhaat vinkit aamiaistarjoilun rakentamiseen sesongin raaka-aineista parhaisiin resepteihin.

Paivän tärkeimmälle aterialle tästä

Katso ideat, joilla tuot sesonkivaihtelua rahkabaarin tarjontaan:

Koulutusmateriaalit
Kesä
Koulutusmateriaalit
Syksy