Valio Aimo

Tarjoile aamiaisella kevään makuja

Sesongin maut tuovat vaihtelua ja pitävät aamiaistarjonnan mielenkiintoisena. Parsa on varma kevään merkki myös aamiaisella, ja raikkautta kokonaisuuteen tuovat sesongin hedelmät.

Kevään raaka-aineita ovat muun muassa raikkaan vihreät kevätsipuli, tankoparsa ja avokado sekä erilaiset pavut. Sitrukset, mango sekä erilaiset hedelmäsekoitukset tuovat raikkautta kokonaisuuteen. Kotimaisista raaka-aineista kannattaa pitää mielessä juurekset kuten porkkana, lanttu ja juuriselleri.

Kylmät lisukkeet

Lämpimät vaihtoehdot

Tahnat ja levitteet

Keväiseen jälkkäripöytään

Kaikki mitä olet halunnut tietää aamiaisista

Etsitkö vaihtelua ja uusia ideoita aamiaisbuffetiin? Vai puuttuuko take away -aamiaistarjonnastasi punainen lanka? Kokosimme yhteen parhaat vinkit aamiaistarjoilun rakentamiseen sesongin raaka-aineista parhaisiin resepteihin.

Päivän tärkeimmälle aterialle tästä

Myös rahkabaari elää sesongissa:

Koulutusmateriaalit
Kevät
Koulutusmateriaalit
Herkkubaari