Syksyn aamiaiskattaukseen tuovat oman luonteensa sesongin vihannekset ja sienet. Ilmojen viiletessä aamiainen saa myös olla ruokaisampi.
Syksyllä nautitaan vielä loppukesän marjoista ja omenista. Pakasteena saat nämäkin raaka-aineet taatusti tuoreina ja vältät turhan hävikin. Tuo aamiaistarjontaan marjoista puolukoita, karpaloita, herukoita ja tyrniä. Vihanneksista sesongissa ovat retiisi, härkäpapu, fenkoli, varsiselleri ja sipulit. Sienet, ruusukaali, bataatti sekä juurekset kuten lanttu, punajuuri ja palsternakka tuovat kokonaisuuteen juurevaa makua.
Etsitkö vaihtelua ja uusia ideoita aamiaisbuffetiin? Vai puuttuuko take away -aamiaistarjonnastasi punainen lanka? Kokosimme yhteen parhaat vinkit aamiaistarjoilun rakentamiseen sesongin raaka-aineista parhaisiin resepteihin.
Päivän tärkeimmälle aterialle tästä