Koekeittiön vinkit
Tuomas Hämäläinen
Keittiömestari
Työssäni Valion koekeittiöllä suunnittelen, kokeilen, maistan ja toteutan, eli saan päivittäin tehdä juuri sitä, mitä rakastan, ja kirjoittaa siitä.
Hoivapalveluille laatimamme reseptiikan lähtökohtana on ollut taata riittävä proteiininsaanti pitkin päivää.
Lisäämällä Valio Eila® NUTRI F+ maitoproteiinijauhetta esimerkiksi aamupuuroon tai sosekeittoon voidaan lisätä ruoan proteiinipitoisuutta merkittävästi. Vitamiineilla ja hivenaineilla täydennetty tuote on samalla helppo tapa huomioida useita ravitsemuksen osa-alueita.
Ruoassa maku on tietysti aina tärkeää, mutta ikääntyvien kohdalla aivan erityisen tärkeää, sillä aistien heikentyessä ruoka ei välttämättä entiseen tapaan maistu. Monikäyttöinen Valio Eila® NUTRI F+ maitoproteiinijauhe sopii monenlaisiin resepteihin, ja sen avulla saadaan moniin ruokiin myös miellyttävää pehmeyttä, täyteläisyyttä ja houkuttelevuutta.
Olemme Valio Koekeittiöllä testanneet tuotteen toimivuuden resepteissä yhteistyössä hoivapalveluasiakkaiden kanssa ja tuemme myös sen käyttöönotossa.
Kiinnostuitko? Kysy lisää myynnin yhteyshenkilöltäsi!
Hyvä muistaa lämpimässä ruoanlaitossa
- Lisää kuumassa ruoanvalmistuksessa Valio Eila® NUTRI F+ maitoproteiinijauhe tuotteeseen aina valmistuksen loppuvaiheessa.
- Valio Eila® NUTRI F+ maitoproteiinijauhetta sisältävän lämpimän ruoan optimaalinen lämpösäilytys +60 °C ja +65 °C välillä.
- Jauheen heraproteiini saattaa saostua lämpimässä ruoanlaitossa.