Valio rahkabaari

Rahkabaarissa nautiskellaan syksyn ja sadonkorjuun makumaailmasta.

Monessa ravintolassa tai kahvilassa lounaslinjasto on tyhjillään valtaosan iltapäivästä. Entä jos hyödyntäisit sitä tarjoamalla asiakkaillesi maistuvia rahkavälipaloja? Tuo tarjolle sesongin tuoreimmat maut ja ihastuta asiakkaitasi olemalla ajankohtainen.

Kunnon välipala on arjen pelastus. Valio pehmeän rahkan ympärille on helppo rakentaa erilaisia makukokonaisuuksia kuntoilijasta herkuttelijaan. Poimi kuukauden ajankohtaisimmat ideat rahkabaarista. Tämän paremmaksi ja helpommaksi ei välipala voi muuttua.

SESONGIN RAHKABAARI

Sesongin rahkabaarista löydät jokaiseen vuodenaikaan sopivat yhdistelmät, joissa voit hyödyntää raaka-aineita sesongin mukaan.

Koulutusmateriaalit
Syksy
Koulutusmateriaalit
Talvi
Koulutusmateriaalit
Kevät
Koulutusmateriaalit
Kesä
Rahkabaari on otettu innostuneesti vastaan asiakkaiden kahvituksissa, etenkin iltapäivisin perinteisen pullakahvin korvaajana. Rahkan joukkoon voi ripotella sitten salaa marjojen asemesta esim. Oreo-keksin muruja tms. jos kaipaa makeutta. Toimii siis meillä mainiosti!
Liisa Immonen, Ravitsemispäällikkö, Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda

RAHKABAARI ELÄÄ HETKESSÄ

Rahkabaari elää ajassa ja muuntuu helposti  aamupalabaarista iltapäivän herkkubaariksi tai urheilijan välipaloja tarjoavaksi fit bariksi.

Koulutusmateriaalit
Välipalabaari
Koulutusmateriaalit
Fit bar
Koulutusmateriaalit
Herkkubaari
Koulutusmateriaalit
Aamupalabaari
Painonhallinta
Laihduttajan ruokavalio
Sokeri
Hyvä, paha sokeri
Suositukset
Toimiva ateriarytmi on tärkeä