Valio rahkabaari

Rahkabaarissa maistuu nyt kesä.

Monessa ravintolassa tai kahvilassa lounaslinjasto on tyhjillään valtaosan iltapäivästä. Entä jos hyödyntäisit sitä tarjoamalla asiakkaillesi maistuvia rahkavälipaloja?

Kunnon välipala on arjen pelastus. Valio pehmeän rahkan ympärille on helppo rakentaa erilaisia makukokonaisuuksia kuntoilijasta herkuttelijaan. Poimi kuukauden ajankohtaisimmat ideat rahkabaarista. Tämän paremmaksi ja helpommaksi ei välipala voi muuttua.

SESONGIN RAHKABAARI

Sesongin rahkabaarista löydät jokaiseen vuodenaikaan sopivat yhdistelmät, joissa voit hyödyntää raaka-aineita sesongin mukaan.

Kesän rahkabaari
Syksyn rahkabaari
Talven rahkabaari
Kevään rahkabaari
Rahkabaari on otettu innostuneesti vastaan asiakkaiden kahvituksissa, etenkin iltapäivisin perinteisen pullakahvin korvaajana. Rahkan joukkoon voi ripotella sitten salaa marjojen asemesta esim. Oreo-keksin muruja tms. jos kaipaa makeutta. Toimii siis meillä mainiosti!
Liisa Immonen, Ravitsemispäällikkö, Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda

RAHKABAARI ELÄÄ HETKESSÄ

Rahkabaari elää ajassa ja muuntuu helposti  aamupalabaarista iltapäivän herkkubaariksi tai urheilijan välipaloja tarjoavaksi fit bariksi.

Välipalabaari
Fit bar
Herkkubaari
Aamupalabaari

Kiinnostuitko?

Tilaa pehmeä rahka ja täytteet rahkabaariin tästä:

Valo tilauspalvelu tai Valio myyntipalvelu 010 381 190

Laihduttajan ruokavalio
Hanna Kautiainen
Hyvä, paha sokeri
Hanna Kautiainen
Toimiva ateriarytmi on tärkeä
Anne-Mari Ottelin
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›