Välipalabaari

Välipalabaarissa rahka höystetään terveellisillä lisukkeilla.

Idea kokoustarjoiluun

Kokeile perinteisten pullakahvien sijaan terveellistä ja täyttävää välipalaa, joka saa makua mangosta ja tuoreesta mintusta.

Valio Eila® mango-vaniljajogurtti + Food Service mangokuutio + Muromysli + Tuore minttu

Koululaisille välipala

Helpon ja terveellisen välipalatarjoilun saa käyttämällä Valio kotimaista marjasekoitusta ja Valio marjakeittoja. Tuoreet hedelmät sekä murot ovat myös koululaisten mieleen.

Valio kotimainen marjasekoitus + Valio mustikkakeitto + Valio lettuhillo + Banaani

Pientä suolaista välipalaa

Välipalarahkan sekaan kannattaa kokeilla myös suolaisempia vaihtoehtoja. Raejuusto, pähkinät ja AURA juusto toimivat erittäin hyvin rahkan seassa. Rohkeampi sujauttaa annokseen myös popcornia rapeutta ja makua antamaan.

Pähkinät + Valio Aura® murennettu + Popcorn + Valio raejuusto

Iltapäivän välipala auttaa jaksamaan

Säännöllinen syöminen auttaa suoriutumaan päivän velvollisuuksista täydellä teholla, ja virtaa riittää vapaa-ajallekin. Kun energiataso pysyy tasaisena läpi päivän, välttyy myös ylilyönneiltä aterioilla. Valio marjasosekeitto ja uutuus Valio Oddlygood® kaurapohjainen gurtti tuovat lisää vaihtelua välipala-annoksiin.

Valio A+ luonnonjogurtti + Valio kuningatar-sosekeitto + Valio Oddlygood® kaurapohjainen gurtti vanilja

Parempi pienikin välipala kuin ei lounasta ollenkaan

Joskus tulee päiviä, jolloin aika on kortilla, eikä kokonaiseen lounaaseen löydy sopivaa väliä. Runsas ja täyttävä välipala on silloin nopea ratkaisu. Suolaiset pähkinäsekoitukset, raejuusto ja granola tai mysli pitää kylläisenä siihen asti, kunnes ehtii taas ruokapöydän ääreen.

Valio raejuusto + Suolaiset pähkinät + Kuivatut hedelmät + Granola

Puhtia iltapäivään

Säännöllinen syöminen on avainsana arjen aherruksessa jaksamisessa. Kun energiansaanti pysyy tasaisena läpi päivän, virtaa riittää vapaa-ajallekin.

Valio A+ jogurtti vilja + Valio punaherukka + Granola + Hunaja

Kiinnostuitko? Tilaa tästä:

Valo tilauspalvelu tai Valio myyntipalvelu 010 381 190