Vastustuskyky

Hyvä vastustuskyky auttaa selviytymään terveenä. Vastustuskyvyn vahvuuteen voi jokainen itse vaikuttaa. Terveelliset elämäntavat ja säännöllinen elämänrytmi antavat hyvät edellytykset pysyä terveenä. Monia vitamiineja tarvitaan elimistössä luonnollisen vastustuskyvyn tehokkaaseen toimintaan.

Suolisto toimii porttina

Ihmisen vastustuskyvystä 70 % sijaitsee suolistossa, jonka puolustusjärjestelmä suojaa elimistöä haitallisten bakteerien ja virusten vaikutuksilta ja ylläpitää koko elimistön hyvinvointia. Ruokavaliolla voidaan vaikuttaa edullisesti suoliston bakteerikantaan.

Puolustukselle tärkeät vitamiinit

Vitamiinien ja kivennäisaineiden riittämätön saanti voi häiritä puolustusjärjestelmän solujen toimintaa sekä vasta-aineiden muodostusta, jolloin vastustuskyky heikkenee. Vastustuskykyyn vaikuttavien vitamiinien ja kivennäisaineiden riittävän saannin kannalta oleellista on kiinnittää huomiota ruoka-aineiden laatuun sekä koostaa ruokavalio monipuolisesti.

 

Lactobacillus rhamnosus GG - maailman tutkituin maitohappobakteeri

Lactobacillus rhamnosus GG - maailman tutkituin maitohappobakteeri

Lactobacillus rhamnosus GG on maailman tutkituin maitohappobakteeri. Sitä on tutkittu yli 700 tieteellisessä tutkimuksessa ja yli 160 kliinisessä tutkimuksessa ympäri maailman. Asiantuntijalääkärit suosittavat sen käyttöä esim. lasten ripulitautien yhteydessä. Lue lisää aiheesta »

Valio Gefilus® – usein kysyttyä

Valio Gefilus® – usein kysyttyä

Valio Gefilus® tuotteet sisältävät maailman tutkituinta maitohappobakteeria sekä runsaasti D-vitamiinia, joka ylläpitää kehon puolustusjärjestelmän normaalia toimintaa. Valio Gefilus® mehut, marjakeitot, mehumaidot, herajuoma sekä hedelmätehojuomat sisältävät lisäksi myös runsaasti C-vitamiinia. Tutustu yleisimpiin kysymyksiin Valio Gefilus® tuotteista ja niiden toiminnasta »


Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio Ammattilaiset -verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen (max 3 minuuttia) kyselyyn. Vastauksesi on tärkeä. Kiitos ajastasi jo etukäteen!

Osallistu Ei kiitos