Aamupala struudeli

Aamupala struudeli
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Aamupala struudeli

Aamupala struudeli

Ainekset2 struudelia

0.010 kg
0.425 kg
pakastesipulikuutioita
0.500 kg
amerikanpekonia kuutioina
1.000 kg
pakastepinaattia
0.500 kg
0.450 kg
filotaikinaa
0.150 kg
0.000 kg
kurpitsansiemeniä

Kahvisiirappi

0.500 kg
vahvaa kahvia
0.200 kg
sokeria

Ohje

  1. Ota filotaikinalevyt sulamaan n. 2 h ennen struudelin valmistamista.
  2. Freesaa Oivariini rasvassa sipulit ja pekonit. Lisää valutettu pinaatti. Lisää salaattijuustokuutio, mausta ja jäähdytä.
  3. Irrota filotaikinalevy ja voitele levy voisulalla. Laita päälle vielä toinen levy ja voitele.
  4. Lisää täyte, levyn alareunaan. Taita sivut ja rullaa tiiviisti. Nosta sivuun.
  5. Voitele toiset kaksi levyä päällekkäin ja lisää täyte kuten edellä. Nosta rulla levylle täytteen viereen ja kääri tiiviisti.
  6. Voitele valmiit rullat voi sulalla ja lisää päälle kurpitsansiemenet.
  7. Paista uunissa 200 °C n. 15 min.
  8. Kahvisiirappi

  9. Keitä kahvi ja sokeri siirapiksi miedolla lämmöllä n. 30 min.
kpl
g
4.8 kg
151 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
151 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
151 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.