Aamupalapapuja tomaattivinaigretessä

Aamupalapapuja tomaattivinaigretessä
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Aamupalapapuja tomaattivinaigretessä

Aamupalapapuja tomaattivinaigretessä

Makeahko happamuus nostaa aamiaispavut uudelle tasolle ja tuo vaihtelua toimipisteen aamupalan lämpimiin lisukkeisiin.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

0.500 kg
paseerattua tomaattia
0.200 kg
oliiviöljyä
0.200 kg
balsami- tai valkoviinietikkaa
0.010 kg
suolaa
0.002 kg
mustapippuria myllystä
1.000 kg
papusekoitusta
1.000 kg
FS papupalaa
0.020 kg
tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Sekoita paseerattu tomaatti, oliiviöljy ja etikka tasaiseksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  2. Lämmitä huuhdellut ja valutetut pavut vinaigreten kanssa 185° C uunissa, n. 10-15 min. Viimeistele basilikalla.
kpl
g
2.5 kg
113 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
113 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
113 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.