Siirry sisältöön
Aamupalapapuja tomaattivinaigretessä
Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiöstä

Aamupalapapuja tomaattivinaigretessä

Makeahko happamuus nostaa aamiaispavut uudelle tasolle ja tuo vaihtelua toimipisteen aamupalan lämpimiin lisukkeisiin.

Aamupalapapuja tomaattivinaigretessä

Ainekset

  • 0,500 kg paseerattua tomaattia
  • 0,200 kg oliiviöljyä
  • 0,200 kg balsami- tai valkoviinietikkaa
  • 0,012 kg suolaa
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • 1,000 kg papusekoitusta
  • 1,000 kg papupalaa pakaste
  • 0,020 kg tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Sekoita paseerattu tomaatti, oliiviöljy ja etikka tasaiseksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  2. Lämmitä huuhdellut ja valutetut pavut vinaigreten kanssa 185° C uunissa, n. 10-15 min. Viimeistele basilikalla.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 173 kcal
Proteiini 5,4 g
Hiilihydraatti 10,9 g
Rasva 10,6 g
Tyydyttynyt rasva 1,5 g
Ravintokuitu 5,3 g
Suola 0,6 g
Kalsium 72,1 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 138 kcal
Proteiini 4,3 g
Hiilihydraatti 8,7 g
Rasva 8,5 g
Tyydyttynyt rasva 1,2 g
Ravintokuitu 4,2 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search