Aasialainen uunikala

Aasialainen uunikala

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
103 kcal / 100g
Valio
Tehnyt
Valio, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

1,500 kg Food Service annoskalapaloja
0,003 kg suolaa
0,020 kg kalakastiketta
0,030 kg limemehua
0,600 kg vettä
Kastike
1,000 kg kookosmaitoa
0,060 kg kalakastiketta
0,030 kg inkivääritahnaa
0,040 kg sweet chilikastiketta
0,060 kg limemehua
0,024 kg vaaleaa suurustejauhetta Maizena
Pintaan
0,015 kg tuoretta korianteria
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Levitä sulatetut kalapalat voideltuun GN 1/1 - 65 astiaan ja ripottele palojen pintaan suola.

  • Anna maustua huoneenlämmössä n. 20 min.

  • Sekoita keskenään kalakastike, lime mehu ja vesi. Lisää seos kalapalojen päälle.

  • Kypsennä kiertoilmauunissa 180 asteessa n. 15 min.

  • Kiehauta kalapalojen kypsyessä kastikkeen aineet kattilassa ja suurusta.

  • Nosta kalapalat kypsennysliemestä puhtaaseen pakkiin

  • Levitä kastike joko kalapalojen päälle tai tarjoile erikseen.

  • Ripottele kalapalojen pintaan tuoretta korianteria.

  • Tarjoile höyrytettyjen Valio wokkivihannesten, sekä basmantiriisin kanssa.

VINKKI
  • Voit käyttää maukkaan kalapalojen kypsennysliemen osana kastiketta.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g

Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!