Siirry sisältöön
Aasialaiset lohileivät

Aasialaiset lohileivät

Aasialaiset lohileivät

Ainekset

Lohimassa

Tarjoiluun


Ohje

  1. Sulata ruiskiekot ja irrota puolikkaat toisistaan. Levitä leivän puolikkaat GN pellille.

Lohimassa

  1. Sekoita sulatetun kirjolohimassan joukkoon, crème fraiche, soija ja sitruunamehu. Annostele massaa leipien pinnalle. Ripottele päälle seesaminsiemeniä. Paista lohileipiä 220 asteessa n. 10 minuuttia.

Tarjoiluun

  1. Valmista kylmä kastike soseuttamalla sauvasekoittimella crème fraiche, wasabitahna ja ruohosipuli. Mausta tarvittaessa ripauksella suolaa. Kaada täyte pursotinpuussiin. Leikkaa merileväarkista ohuita suikaleita. Koristele valmiit leivät merileväsuikaleilla ja wasabikastikeella.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 222 kcal
Proteiini 12,1 g
Hiilihydraatti 9,8 g
Rasva 14,9 g
Tyydyttynyt rasva 5,3 g
Ravintokuitu 2,4 g
Suola 0,8 g
Kalsium 32 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 224 kcal
Proteiini 12,2 g
Hiilihydraatti 9,9 g
Rasva 15 g
Tyydyttynyt rasva 5,3 g
Ravintokuitu 2,4 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • suolaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search