Aasialaiset lohileivät

Valio Food Solutions

Aasialaiset lohileivät

Ainekset20 annosta

0.400 kg

Lohimassa

1.000 kg
0.200 kg
0.060 kg
soijakastiketta
0.020 kg
sitruunamehua
0.020 kg
seesaminsiemeniä

Tarjoiluun

0.300 kg
0.005 kg
wasabitahnaa piparjuuritahnaa
0.050 kg
hienonnettua ruohosipulia
0.002 kg
merileväarkkia
0.000 kg
suolaa

Ohje

  1. Sulata ruiskiekot ja irrota puolikkaat toisistaan. Levitä leivän puolikkaat GN pellille.
  2. Lohimassa

  3. Sekoita sulatetun kirjolohimassan joukkoon, crème fraiche, soija ja sitruunamehu. Annostele massaa leipien pinnalle. Ripottele päälle seesaminsiemeniä. Paista lohileipiä 220 asteessa n. 10 minuuttia.
  4. Tarjoiluun

  5. Valmista kylmä kastike soseuttamalla sauvasekoittimella crème fraiche, wasabitahna ja ruohosipuli. Mausta tarvittaessa ripauksella suolaa. Kaada täyte pursotinpuussiin. Leikkaa merileväarkista ohuita suikaleita. Koristele valmiit leivät merileväsuikaleilla ja wasabikastikeella.
kpl
g
2.0 kg
211 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
211 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g
Kalsium
22 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
211 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g
Kalsium
22 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.