Ahvenanmaan pannukakku

Valio Food Solutions

Ahvenanmaan pannukakku

Ainekset12 annosta

1.200 kg
0.120 kg
mannasuurimoita
0.267 kg
kananmunia
0.085 kg
sokeria
0.100 kg
vehnäjauhoja
0.004 kg
suolaa
0.004 kg
kardemummaa

Tarjoiluun

0.000 kg
0.000 kg

Ohje

  1. Kiehauta maito ja vispilöi joukkoon mannasuurimot. Keitä 5 min sekoittaen ja anna jäähtyä. Sekoita muut ainekset jäähtyneeseen puuroon.
  2. Kaada taikina leivinpaperin päälle GN 1/1-40 -astiaan. Kiertoilmakypsennä 175 asteessa n. 30 min. Tarjoa lämpimänä kermavaahdon ja hillon kanssa.
kpl
g
1.4 kg
115 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
115 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,3 g
Kalsium
91 mg
D-vitamiini
2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
115 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,3 g
Kalsium
91 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.