Aimo cakemix suklaakinuskikakku

Aimo cakemix suklaakinuskikakku
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Aimo cakemix suklaakinuskikakku

Aimo cakemix suklaakinuskikakku

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset6 kpl

Kakkupohjat

0.200 kg
0.200 kg
rypsiöljyä
0.400 kg
vettä
1.000 kg
Aimo cakemix 10 kg
0.036 kg
kaakaojauhetta
0.145 kg
0.056 kg
hasselpähkinärouhetta
2.037 kg (6 kpl à 0.339 kg)

Suklaamousse

0.300 kg
tummaa suklaata
1.300 kg
0.300 kg
1.900 kg (6 kpl à 0.317 kg)

Koristelu

1.000 kg
0.700 kg
0.200 kg
suklaalastuja
1.900 kg (6 kpl à 0.317 kg)
5.837 kg (6 kpl à 0.973 kg)

Ohje

  1. Pohja

  2. Sulata voi ja jäähdytä. Yhdistä öljyn kanssa.
  3. Sekoita yleiskoneessa 5 min hitaalla nopeudella.
  4. Annostele kakku vuokiin.
  5. Paista 175 asteessa n.20 min. Anna jäähtyä.
  6. Mousse

  7. Kiehauta 300g kermaa ja lisää suklaan joukkoon. Sekoita tasaiseksi. Yhdistä vanilja-tuorejuustotäytteeseen.
  8. Vaahdota loppu kerma ja lisää nostellen joukkoon.
  9. Laita kakkupohja kakkurenkaan pohjalla ja annostele mousse päälle. Tasoita pinta.
  10. Anna tekeytyä kylmässä vähintään pari tuntia tai yön yli.
  11. Koristelu

  12. Poista kakkurengas ja kuorruta pinta lämmitetyllä kinuskilla.
  13. Vaahdota kerma ja pursota reunalle koristeet.
  14. Koristele suklaalastuilla.
kpl
g
4.5 kg
371 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
371 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
29 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
371 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
29 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.