Aimo mansikkakakku

Aimo mansikkakakku
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Aimo mansikkakakku

Aimo mansikkakakku

Diplomaattikerma ja tuoreet marjat ovat kesän paras pari. Kakun pohja on tehty Aimo cakemixistä ja sillä onnistut takuulla. Mehevää ja herkullista.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset3 kpl

Pohjamassa

1.000 kg
Aimo cakemix 10 kg
0.200 kg
0.200 kg
rypsiöljyä
0.400 kg
vettä
1.800 kg (3 kpl à 0.600 kg)

Täyte

0.600 kg
0.600 kg (3 kpl à 0.200 kg)

Kuorrute

0.450 kg
1.500 kg
1.950 kg (3 kpl à 0.650 kg)

Koristeluun

1.235 kg
tuoreita mansikoita
0.300 kg
1.535 kg (3 kpl à 0.512 kg)
5.885 kg (3 kpl à 1.962 kg)

Ohje

  1. Pohjamassa

  2. Sulata voi ja jäähdytä. Yhdistä öljyn kanssa.
  3. Sekoita loput ainekset sekaan.
  4. Sekoita yleiskoneessa 5 min hitaalla nopeudella.
  5. Annostelu

  6. Annostele voideltuihin vuokiin.
  7. Pursota täyte spiraalina pinnalle.
  8. Paisto

  9. Paista 180°C:ssa n.25 min.
  10. Diplomaatti kerma

  11. Vaahdota kerma. Lisää vanilja-tuorejuustotäyte. Vaahdota tasaiseksi.
  12. Täyttäminen

  13. Laita pohjan päälle keko diplomaattikermaa.
  14. Asettele mansikat pinnalle.
  15. Glaseeraa pinta kirkaskuumahyytelöllä.
  16. Koristelu

  17. Pursota reunaan diplomaattikermasta ruusukkeita.
kpl
g
3.3 kg
272 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
272 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
272 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.