Aimo Toffeeboston

Aimo Toffeeboston
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Aimo Toffeeboston

Aimo Toffeeboston

Aimo kahvileipämixillä onnistut tekemään pehmeimmät ja houkuttelevimmat kahvileivät. Toffeetäyte tekee bostonista ihanan tahmaisen ja vastustamattoman leivonnaisen.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset11 kpl

Taikina

3.070 kg
Aimo kahvileipämix 10 kg
0.250 kg
hiivaa
1.365 kg
vettä
0.315 kg
0.018 kg
kardemummaa
5.018 kg (11 kpl à 0.456 kg)

Täyte

1.100 kg
1.100 kg (11 kpl à 0.100 kg)

Pinnalle

0.200 kg
pekaanipähkinöitä
0.200 kg (11 kpl à 0.018 kg)
6.318 kg (11 kpl à 0.574 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia
  2. Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 25 cm:m levyisiksi nauhoiksi.
  3. Levitä nauhoille tasainen kerros toffeetäytettä. Rullaa nauhat.
  4. Leikkaa rullat paloiksi. Aseta palat Ø 18 cm voideltuihin kakkurenkaisiin.
  5. Nostata bostonit. Voitele bostonit kananmunalla ja ripottele pinnalle pekaanipähkinä paloja.
  6. Paista 190 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
kpl
g
6.7 kg
253 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
253 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
38 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
253 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
38 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.