Ananas-greippirahkawiener

Valio Food Solutions

Ananas-greippirahkawiener

Ainekset82 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.025 kg
suolaa
0.150 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.400 kg
kananmunia
0.050 kg
2.200 kg
vehnäjauhoja
1.500 kg
5.500 kg (82 kpl à 0.067 kg)

Täyte

1.230 kg
1.230 kg (82 kpl à 0.015 kg)

Täyte

0.820 kg
0.820 kg (82 kpl à 0.010 kg)
7.550 kg (82 kpl à 0.092 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä
  2. Kauli wienertaikina 4 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 10x10 cm:n neliöiksi. Leikkaa neliöiden sivuun viillot. Taita syntyneet nauhat neliön reunoiksi. Nostata wienerit.
  3. Voitele nousseet wienerit kananmunalla ja pursota keskelle ananas-greippitäytettä ja sen päälle rahka-jogurttitäytettä.
  4. Paista wienerit 220 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
  5. Koristele wienerit kirkaskuumahyytelöllä ja vaikkapa ananasviipaleilla.
kpl
g
7.4 kg
329 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
329 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
28 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
329 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
28 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›