Ananas-greippiwiener

Valio Food Solutions

Ananas-greippiwiener

Ainekset100 kpl

Wienertaikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.030 kg
suolaa
0.150 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.400 kg
kananmunia
0.050 kg
2.200 kg
vehnäjauhoja
1.500 kg
5.530 kg (100 kpl à 0.055 kg)

Täyte

2.000 kg
2.000 kg (100 kpl à 0.020 kg)

Pinnalle

0.800 kg
suklaata
0.800 kg (100 kpl à 0.008 kg)
8.330 kg (100 kpl à 0.083 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet.
  2. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä.
  3. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 12 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Voitele nauhojen keskikohta kananmunalla. Taita nauhojen sivut keskelle siten, että sauma tulee keskelle. Leikkaa nauhat 8 cm:n pituisiksi wienereiksi. Laita wienerit pellille sauma alas.
  4. Nostata wienerit max 33 asteessa. Pursota ananas-greippitäytettä raita wienereiden pinnalle. Paista wienerit 220 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
  5. Koristele jäähtyneet wienerit suklaaraidoin.
kpl
g
753.0 kg
348 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
348 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
38 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Kalsium
54 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
348 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
38 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Kalsium
54 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›