Ananas-passioncroissant

Ananas-passioncroissant
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Ananas-passioncroissant

Ananas-passioncroissant

Rapea croissant herkullisella täytteellä on vastustamaton. Kun täytät croissantin paiston jälkeen, saat täytteen pysymään entistä raikkaamman makuisena ja saat tuotteen paistettua lehtevän rapeaksi.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset60 kpl

Croissanttaikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.040 kg
suolaa
0.050 kg
sokeria
0.050 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.100 kg
2.000 kg
vehnäjauhoja
3.540 kg (60 kpl à 0.059 kg)

Kaulintaan

1.400 kg
1.400 kg (60 kpl à 0.023 kg)

Voiteluun

0.089 kg
kananmunaa
0.089 kg (60 kpl à 0.001 kg)

Täyte

1.800 kg
1.800 kg (60 kpl à 0.030 kg)

Kuorrutus

0.700 kg
tomusokeria
0.140 kg
vettä
0.001 kg
keltaista karamelliväriä
0.060 kg
strösseleitä
0.901 kg (60 kpl à 0.015 kg)
7.730 kg (60 kpl à 0.129 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Vaivaa taikinaan hyvä sitko.
  2. Laita peitettynä kylmään lepäämään yön yli.
  3. Kauli 8 -10 asteinen voi taikinaan 1x3 ja 1x4.
  4. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia.
  5. Kauli taikina 1x3.
  6. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä.
  7. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi ja leikkaa 20 x 12 cm kolmioiksi.
  8. Rullaa croissantin muotoon.
  9. Nostata croissantit. Voitele kananmunalla.
  10. Paista aluksi 230 asteessa niin, että puhallus ei päällä (6 min). Paiston alussa höyrytys. Anna lämpötilan pudota 190 asteeseen ja höyryluukku lopussa auki. Paistoaika yht. n. 20 minuuttia.
  11. Paiston jälkeen tee reikä pohjaan veitsen kärjellä ja pursota ananas-passiontäytettä sisään.
kpl
g
4.8 kg
332 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
332 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
39 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
332 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
39 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.