Rapea croissant herkullisella täytteellä on vastustamaton. Kun täytät croissantin paiston jälkeen, saat täytteen pysymään entistä raikkaamman makuisena ja saat tuotteen paistettua lehtevän rapeaksi.
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä
Rapea croissant herkullisella täytteellä on vastustamaton. Kun täytät croissantin paiston jälkeen, saat täytteen pysymään entistä raikkaamman makuisena ja saat tuotteen paistettua lehtevän rapeaksi.
Croissanttaikina | |
---|---|
1.000 kg | vettä |
0.100 kg | |
0.040 kg | suolaa |
0.050 kg | sokeria |
0.050 kg | hiivaa |
0.200 kg | kananmunia |
0.100 kg | |
2.000 kg | vehnäjauhoja |
3.540 kg (60 kpl à 0.059 kg) | |
Kaulintaan | |
1.400 kg | |
1.400 kg (60 kpl à 0.023 kg) | |
Voiteluun | |
0.089 kg | kananmunaa |
0.089 kg (60 kpl à 0.001 kg) | |
Täyte | |
1.800 kg | |
1.800 kg (60 kpl à 0.030 kg) | |
Kuorrutus | |
0.700 kg | tomusokeria |
0.140 kg | vettä |
0.001 kg | keltaista karamelliväriä |
0.060 kg | strösseleitä |
0.901 kg (60 kpl à 0.015 kg) | |
7.730 kg (60 kpl à 0.129 kg) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.