Ananas-passionkranssi

Ananas-passionkranssi
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Ananas-passionkranssi

Ananas-passionkranssi

Pullataikinakranssissa täytteet tuovat mehevyyttä ja säilyvyyttä. Yhdistämällä kahta täytettä luot herkullisen elämyksen. Kun pursotat hedelmäisen täytteen raitoina taikinan päälle ennen rullausta, näkyvät sattumat hienosti leikkauspinnassa.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset15 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.025 kg
suolaa
0.500 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.015 kg
kardemummaa
0.500 kg
3.300 kg
vehnäjauhoja
5.840 kg (15 kpl à 0.389 kg)

Täyte

1.800 kg
1.440 kg
3.240 kg (15 kpl à 0.216 kg)

Pinnalle

0.300 kg
pomadaa
0.030 kg
tomusokeria
0.330 kg (15 kpl à 0.022 kg)
9.410 kg (15 kpl à 0.627 kg)

Ohje

  1. Valmista pullataikina. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
  2. Kauli taikina 3,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikka matto 20 cm:n levyisiksi nauhoiksi.
  3. Levitä vanilja-tuorejuustotäyte nauhojen pinnalle. Pursota ananas-passion täyte raidoiksi päälle. Rullaa nauhat ja leikkaa 28 cm:n paloiksi. Leikkaa saksikuvio pintaan. Laita kranssi voidellun rengasvuoan sisään.
  4. Nostata, voitele. Paista 190 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
  5. Kranssien jäähdyttyä koristele pomadalla ja tomusokerilla.
kpl
g
7.1 kg
275 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
275 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
275 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.