Ananas-passionmacarons

Ananas-passionmacarons
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Ananas-passionmacarons

Ananas-passionmacarons

Macarons täyteiden tekeminen ei voisi enää olla helpompaa ja makujen vaihtelevuus on vain mielikuvituksesta kiinni. Sama täyte resepti toimii kaikissa Valio marja-ja hedelmätäytteissä. Ananas-passiontäyte tekee raikkaan pirteän vaikutuksen jota et voi vastustaa.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset100 kpl

Macaronspohja

1.000 kg
mantelijauhetta
1.000 kg
tomusokeria
0.400 kg
valkuaisia
0.001 kg
elintarvikeväriä
1.000 kg
sokeria
0.200 kg
vettä
0.400 kg
valkuaisia
4.001 kg (100 kpl à 0.040 kg)

Pinnalle

0.010 kg
kaakaojauhetta
0.010 kg (100 kpl à 0.000 kg)

Täyte

1.000 kg
1.000 kg
2.000 kg (100 kpl à 0.020 kg)
6.011 kg (100 kpl à 0.060 kg)

Ohje

  1. Sekoita lapavatkaimmella jauhettumanteli, tomusokeri, valkuaiset ja väri. Anna tekeytyä noin 15 minuuttia.
  2. Valmista italianmarenki: Mittaa valkuaiset vispauspataan. Kiehauta sokeri ja vesi 120 asteeseen ja lisää valkuaisvaahtoon koneen käydessä. Vatkaa kuohkeaksi.
  3. Lisää manteliseokseen kahdessa erässä käsin sekoittaen. Pursota massa ja anna kuivahtaa hetki.
  4. Paista 150-160 asteessa noin 15 minuuttia.
  5. Valmista ananas-passiontäytteestä ja pehmeästä voista kuohkea täyte vaahdottamalla.
  6. Täytä pohjat täytteellä.
kpl
g
4.0 kg
389 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
389 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
389 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.