Ananas-passionpaj

Ananas-passionpaj
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Ananas-passionpaj

Ananas-passionpaj

Samettisen pehmeä marenki kruunaa herkullisen pajn. Ananas-passion täyte luo raikkautta ja näyttävyyttä. Valio täytteellä luot kädenkäänteessä moussen, jolla hurmaat asiakkaasi.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset2 kpl

Pohja

0.600 kg
0.600 kg (2 kpl à 0.300 kg)

Manteli-kookospohja

0.200 kg
0.260 kg
sokeria
0.200 kg
mantelijauhetta
0.070 kg
kookoshiutaleita
0.070 kg
vehnäjauhoja
0.006 kg
leivinjauhetta
0.240 kg
kananmunia
1.046 kg (2 kpl à 0.523 kg)

Mousse

0.800 kg
0.240 kg
1.040 kg (2 kpl à 0.520 kg)

Pohja

0.300 kg
0.300 kg (2 kpl à 0.150 kg)

Marenki

0.240 kg
valkuaisia
0.500 kg
sokeria
0.100 kg
vettä
0.840 kg (2 kpl à 0.420 kg)

Koristeeksi

0.200 kg
ananasviipaletta
0.200 kg (2 kpl à 0.100 kg)
4.026 kg (2 kpl à 2.013 kg)

Ohje

  1. Pohja

  2. Kauli murotaikina vähän ohuemmaksi ja laita ø 28 cm:n piirakkavuokaan.
  3. Sekoita voi ja sokeri.
  4. Lisää kananmuna ja sekoita.
  5. Lisää jauhot, mantelijauhe, kookoshiutaleet ja leivinjauhe.
  6. kaada massa murotaikinan päälle. Tasoita pinta.
  7. Paista 180°C:ssa noin 30 minuuttia.
  8. Jäähdytä.
  9. Viimeistely

  10. Vatkaa moussen ainekset kuohkeaksi.
  11. Levitä keoksi päälle ja laita vetopohjakiekko päälle.
  12. Levitä ohut kerros ananas-passiontäytettä pinnalle.
  13. Valmista marenki: Vaahdota valkuaiset löysäksi vahdoksi.
  14. Keitä sokeri 120°C:een. Lisää ohuena nauhana valkuaisvaahtoon samalla vatkaten. Vatkaa kovaksi vaahdoksi.
  15. Levitä marenki pinnalle ja jätä kauniita huippuja pintaan. Polta pinta kaasuliekillä.
  16. Koristele uunissa kuivatetuilla ananas viipaleilla.
kpl
g
12.5 kg
346 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
346 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
36 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
346 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
36 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.