Ananas-passionsuklaakakku

Ananas-passionsuklaakakku
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Ananas-passionsuklaakakku

Ananas-passionsuklaakakku

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset6 kpl

Pohja

0.950 kg
vehnäjauhoja
0.755 kg
sokeria
0.070 kg
kaakaojauhetta
0.021 kg
ruokasoodaa
0.019 kg
leivinjauhetta
0.013 kg
suolaa
0.020 kg
vaniljasokeria
0.266 kg
rypsiöljyä
1.000 kg
vahvaa kahvia
0.030 kg
väkiviinaetikkaa
3.144 kg (6 kpl à 0.524 kg)

Mousse

0.300 kg
tummaa suklaata
0.300 kg
Valio Oddlygood® Easy Cooking tuotetta
0.300 kg
0.500 kg
1.400 kg (6 kpl à 0.233 kg)

Täyte

1.000 kg
1.000 kg (6 kpl à 0.167 kg)

Koristelu

0.582 kg
ananaskirsikoita
0.200 kg
tummaa suklaata
0.782 kg (6 kpl à 0.130 kg)
6.326 kg (6 kpl à 1.054 kg)

Ohje

  1. Taikina

  2. Sekoita kuivat aineet sekaisin. Kaada nesteet sekaan ja sekoita sekaisin. Kaada isoon GN vuokaan, jossa leivinpaperi pohjalla.
  3. Paista 180°C:ssa n. 40 min. Jäähdytä pohja.
  4. Mousse

  5. Kiehauta OG cooking ja lisää suklaan joukkoon.
  6. Sekoita tasaiseksi.
  7. Lisää OG bake&dessert ja sekoita tasaiseksi.
  8. Vaahdota OG whipping ja yhdistä suklaa seokseen. Sekoita tasaiseksi.
  9. Kokoaminen

  10. Leikkaa pohja kolmeen osaan.
  11. Täytä ananas-passion täytteellä. Pursota mousse kerrosten väliin ja päälle.
  12. Leikkaa levy kakuiksi.
  13. Voit myös täyttää kakut yksittäisinä kakkuina.
  14. Koristele suklaa koristeilla ja ananaskirsikoilla.
kpl
g
6.3 kg
261 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
261 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
38 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
261 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
38 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.