Ananas-passionwiener

Ananas-passionwiener
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Ananas-passionwiener

Ananas-passionwiener

Onnistuneen wienerin salaisuus on tietenkin aidolla voilla leivottu wienertaikina, jossa on kerrokset näkyvissä. Simppeli mutta näyttävä muoto aukeaa paistossa viuhkamaiseksi ja vihjaa hauskasti wienerin raikkaasta makumaailmasta.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset80 kpl

Wienertaikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.025 kg
suolaa
0.150 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.400 kg
kananmunia
0.050 kg
2.200 kg
vehnäjauhoja
1.000 kg
5.000 kg (80 kpl à 0.063 kg)

Täyte

1.120 kg
1.550 kg
2.670 kg (80 kpl à 0.033 kg)

Pinnalle

0.960 kg
0.640 kg
pomadaa
1.600 kg (80 kpl à 0.020 kg)
9.270 kg (80 kpl à 0.116 kg)

Ohje

  1. Liuota kylmään veteen perustaikinan aineet, paitsi jauhot ja voi. Sekoita joukkoon kylmät jauhot ja pehmeä voi. Älä vaivaa.
  2. Kauli 8-10 asteinen voi taikinaan 2x3.
  3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia
  4. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä.
  5. Kauli taikina 10 mm:n vahvuiseksi levyksi. Leikkaa levy 25 cm:n levyisiksi kaistaleiksi.
  6. Leikkaa n.1 cm:n nauhoja . Muotoile lenkin mallisiksi ja asettele pellille.
  7. Nostata wienerit. Pursota pinnalle vanilja-tuorejuustotäytettä.
  8. Paista wienerit 220 °C:ssa uunissa noin 12 min.
  9. Viimeistely

  10. Pursota ananas-passiontäytettä wienereiden päälle.
  11. Lämmitä kirkaskuumahyytelö ja pensselöi wienereiden pinta.
  12. Koristele pomada raidoilla.
kpl
g
7.0 kg
282 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
282 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
40 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
282 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
40 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.