Ananasleivokset

Ananasleivokset

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
222 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Kostuta vetopohja ja leikkaa kolmeen osaan.

  • Vaahdota kerma ja sekoita maitorahka joukkoon yhdessä ananas-grippitäytteen kanssa.

  • Jaa täyte väleihin ja pinnalle.

  • Leikkaa kakku 18 osaan.

  • Koristele ananasviipaleilla ja kookoshiutaleilla

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!