Anjovissilakat

Valio Food Solutions

Anjovissilakat

Ainekset18 annosta

1.250 kg
0.150 kg
ravintola- tai anjovisfileetä
0.015 kg
hienonnettua tilliä
0.200 kg
0.075 kg
hapankorppuja

Ohje

  1. Sulata silakkafileet. Puolita anjovikset. Ripottele avatuille silakkafileille tilli ja anjosfileen puolikas. Taita kalan muotoon ja laita voideltuun GN 1/2-65 -astiaan.
  2. Levitä päälle smetana ja paloitellut hapankorput. Kypsennä kiertoilmauunissa 150 asteessa noin 30 minuuttia. Tarjoa lämpimänä voileipäpöydässä.
kpl
g
1.4 kg
191 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
191 kcal
Proteiini
15 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g
Kalsium
18 mg
D-vitamiini
1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
191 kcal
Proteiini
15 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g
Kalsium
18 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›