Ankanrinta viimeistellään kirpeällä kirsikkaglaseerauksella ja tarjotaan täyteläisen palsternakkapyreen kera. Tämä on hienoa annos joulun à la carte -listalle.
Aimo yhteistyöresepti
Ankanrinta viimeistellään kirpeällä kirsikkaglaseerauksella ja tarjotaan täyteläisen palsternakkapyreen kera. Tämä on hienoa annos joulun à la carte -listalle.
Kirsikkaglaseeraus | |
---|---|
0.010 kg | öljyä |
0.042 kg | sipulia |
0.020 kg | valkosipulia |
0.002 kg | savupaprikajauhetta |
0.200 kg | punaviinietikkaa |
0.100 kg | fariinisokeria |
0.500 kg | kirsikkaa (pakaste) |
0.002 kg | suolaa |
0.050 kg | öljyä |
Palsternakkapyree | |
1.125 kg | palsternakkaa |
1.000 kg | vettä |
0.002 kg | suolaa |
0.010 kg | tuoretta rosmariinia |
0.250 kg | |
0.002 kg | suolaa |
0.050 kg | |
Ankanrinta | |
1.200 kg | ankanrintaa |
0.002 kg | suolaa |
0.002 kg | mustapippuria myllystä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.