Appelsiini-jogurttipulla

Valio Food Solutions

Appelsiini-jogurttipulla

Ainekset78 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.025 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.400 kg
2.600 kg
vehnäjauhoja
4.925 kg (78 kpl á 0.063 kg)

Täyte

1.014 kg
1.014 kg (78 kpl á 0.013 kg)

Voiteluun

0.780 kg
kananmunaa
0.780 kg (78 kpl á 0.010 kg)

Pinnalle

1.326 kg
0.117 kg
mantelilastuja
1.443 kg (78 kpl á 0.019 kg)
8.162 kg (78 kpl á 0.105 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi.
  2. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi, 25 cm:n levyiseksi matoksi.
  3. Levitä appelsiini-omenatäytettä matolle tasainen kerros ja rullaa matto.
  4. Leikkaa matto 76 g:n paloiksi. Aseta palat pellille.
  5. Nostata pullat. Voitele munalla ja pursota pinnalle vanilja-jogurttitäytettä. Ripottele pinnalle mantelilastuja.
  6. Paista pullat 210 asteisessa uunissa noin 9 minuuttia.
kpl
g
8.2 kg
279 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
279 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
46 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
33 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
279 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
46 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
33 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.