Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
Appelsiini-juustohyytelö
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Appelsiini-juustohyytelö
Appelsiini-juustohyytelö
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
12 annosta
0.500 kg
Valio piimää
0.200 kg
Valio Viola® kevyt maustamatonta tuorejuustoa
0.050 kg
sitruunamehua
0.010 kg
liivatelehteä
0.200 kg
Valio appelsiinitäysmehu perinteistä
0.170 kg
sokeria
0.014 kg
vaniljasokeria
0.200 kg
Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9% laktoositon
Ohje
Liota liivatelehtiä runsaassa vedessä noin 10 minuuttia. Purista kuiviksi ja sulata kiehuvaan sitruunamehuun.
Sekoita kaikki ainekset keskenään, Vanilja 9% vaahdotettuna.
Jaa seos hyytymään annoskulhoihin pariksi tunniksi. Koristele tuoreilla marjoilla tai säilykehedelmillä.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
1.3 kg
Gluteeniton
Laktoositon
129
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio Eila® rasvaton piimä 1 l laktoositon
Valio Viola® kevyt 3,5 kg maustamaton tuorejuusto laktoositon
Valio appelsiinitäysmehu 1 l perinteinen
Valio vaahtoutuva vaniljakastike 9 % 1 l UHT laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
129 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
129 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›