Appelsiini-rahkaleivos

Valio Food Solutions

Appelsiini-rahkaleivos

Ainekset88 kpl

Rahkamurotaikina

1.000 kg
0.800 kg
sokeria
0.400 kg
kananmunia
0.300 kg
0.020 kg
leivinjauhetta
1.000 kg
vehnäjauhoja
3.520 kg (88 kpl à 0.040 kg)

Rahkatäyte

2.000 kg
0.300 kg
sokeria
0.300 kg
kananmunia
0.500 kg
0.600 kg
3.700 kg (88 kpl à 0.042 kg)

Pinnalle

1.320 kg
1.320 kg (88 kpl à 0.015 kg)

Pinnalle

0.176 kg
stroisselia
0.176 kg (88 kpl à 0.002 kg)
8.716 kg (88 kpl à 0.099 kg)

Ohje

  1. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää joukkoon kananmunat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita joukkoon rahka ja jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.
  2. Pursota massa Al-foliovuokan (75 mm) pohjalle.
  3. Valmista rahkatäyte. Sekoita rahkan joukkoon sokeri, munat ja appelsiinikuorihillo. Sekoita lopuksi joukkoon vaniljakreemijauhe.
  4. Pursota rahkatäytettä murotaikinan pinnalle renkaaksi. Pursota keskelle ananas-greippitäytettä tai appelsiini-omenatäytettä. Ripottele pinnalle stroisselia.
  5. Paista vuokat 175 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
kpl
g
9.2 kg
286 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
286 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
40 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
37 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
286 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
40 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
37 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.