Appelsiini-rahkatorttu

Appelsiini-rahkatorttu
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Appelsiini-rahkatorttu

Appelsiini-rahkatorttu

Ainekset12 kpl

Rahkamurotaikina

1.000 kg
0.800 kg
sokeria
0.400 kg
kananmunia
0.300 kg
0.020 kg
leivinjauhetta
1.000 kg
vehnäjauhoja
3.520 kg (12 kpl à 0.293 kg)

Rahkatäyte

2.000 kg
0.300 kg
sokeria
0.300 kg
kananmunia
0.500 kg
0.600 kg
3.700 kg (12 kpl à 0.308 kg)

Pinnalle

1.440 kg
1.440 kg (12 kpl à 0.120 kg)
8.660 kg (12 kpl à 0.722 kg)

Ohje

  1. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää joukkoon kananmunat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita joukkoon rahka ja jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.
  2. Pursota massa Al-foliovuokan(Ø 22 cm) pohjalle.
  3. Valmista rahkatäyte. Sekoita rahkan joukkoon sokeri, munat ja appelsiinikuorihillo. Sekoita lopuksi joukkoon vaniljakreemijauhe.
  4. Pursota rahkatäyte murotaikinan pinnalle ristikoksi. Pursota väleihin appelsiini-omenatäytettä.
  5. Paista tortut 175 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
kpl
g
9.0 kg
292 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
292 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
43 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
292 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
43 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.