Appelsiini-rahkawiener

Appelsiini-rahkawiener
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Appelsiini-rahkawiener

Appelsiini-rahkawiener

Ainekset85 kpl

Wienertaikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.025 kg
suolaa
0.150 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.400 kg
kananmunia
0.010 kg
kardemummaa
0.050 kg
2.200 kg
vehnäjauhoja
1.500 kg
5.510 kg (85 kpl à 0.065 kg)

Täytteet

1.250 kg
0.850 kg
2.100 kg (85 kpl à 0.025 kg)

Pinnalle

0.085 kg
raesokeria
0.085 kg (85 kpl à 0.001 kg)
7.695 kg (85 kpl à 0.091 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa.
  2. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia
  3. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä.
  4. Kauli taikina 3,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 10x10 cm:n neliöiksi. Leikkaa paloihin viillot ja muotoile wienereiksi kuvan osoittamalla tavalla. Nostata wienerit max. 33 asteisessa nostatuskaapissa.
  5. Voitele nousseet wienerit ja pursota pinnalle appelsiini-omenatäytettä ja rahka-jogurttitäytettä. Ripottele pinnalle raesokeria.
  6. Paista wienerit 220 asteisessa uunissa n. 13 min.
kpl
g
7.7 kg
334 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
334 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
38 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
334 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
38 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.