Karamelisoitua appelsiinipossua ja todella intensiivistä suklaa-marsalakastiketta toimii herkullisena pääruokana niin lautasannoksena, kuin lounaslinjastosta tarjoiltuna.
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä
Karamelisoitua appelsiinipossua ja todella intensiivistä suklaa-marsalakastiketta toimii herkullisena pääruokana niin lautasannoksena, kuin lounaslinjastosta tarjoiltuna.
Possunkylki ja glace | |
---|---|
2.000 kg | possun kylkeä , ylikypsänä |
1.000 kg | ramenlientä , Sooci |
0.100 kg | sokeria |
0.225 kg | appelsiinia |
0.100 kg | suolapähkinöitä |
0.020 kg | punaista chiliä |
0.020 kg | tuoretta korianteria |
Suklaa-marsalakastike | |
0.500 kg | valmista punaviinikastiketta , Sooci |
0.100 kg | marsalaviiniä |
0.100 kg | tummaa suklaata |
0.015 kg | balsamicoa |
0.004 kg | suolaa |
Lisukkeet | |
1.000 kg | maissitortilloja |
0.100 kg | tuoretta korianteria |
0.100 kg | babypinaattia |
0.225 kg | appelsiinia , segmentoituna |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.