Appelsiiniglaseerattua possunkylkeä ja suklaa-marsalakastiketta

Appelsiiniglaseerattua possunkylkeä ja suklaa-marsalakastiketta
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Appelsiiniglaseerattua possunkylkeä ja suklaa-marsalakastiketta

Appelsiiniglaseerattua possunkylkeä ja suklaa-marsalakastiketta

Karamelisoitua appelsiinipossua ja todella intensiivistä suklaa-marsalakastiketta toimii herkullisena pääruokana niin lautasannoksena, kuin lounaslinjastosta tarjoiltuna.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset15 annosta

Possunkylki ja glace

2.000 kg
possun kylkeä , ylikypsänä
1.000 kg
ramenlientä , Sooci
0.100 kg
sokeria
0.225 kg
appelsiinia
0.100 kg
suolapähkinöitä
0.020 kg
punaista chiliä
0.020 kg
tuoretta korianteria

Suklaa-marsalakastike

0.500 kg
valmista punaviinikastiketta , Sooci
0.100 kg
marsalaviiniä
0.100 kg
tummaa suklaata
0.015 kg
balsamicoa
0.004 kg
suolaa

Lisukkeet

1.000 kg
maissitortilloja
0.100 kg
tuoretta korianteria
0.100 kg
babypinaattia
0.225 kg
appelsiinia , segmentoituna

Ohje

  1. Possunkylki ja glace

  2. Leikkaa possunkylki annospaloiksi ja asettele 1/1 GN vuokaan.
  3. Keitä ramenlientä ja sokeria kasaan niin, että jäljellä on n. 2 dl. Raasta ja mehusta appelsiinit glacen joukkoon. Sekoita hyvin ja valele possunkylkien päälle.
  4. Paahda 195 °C uunissa n. 10 min. Glaseeraa vielä kerran ja paista toiset 5-10 min. Viimeistele rouhituilla pähkinöillä sekä hienonnetulla korianterilla ja chilillä.
  5. Suklaa-marsalakastike

  6. Laita punaviinikastike ja marsala kattilaan. Kiehauta. Lisää tumma suklaa ja sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi. Mausta balsamicolla ja suolalla.
  7. Lisukkeet

  8. Tarjoile maissitortillojen ja yrttisalaatin kanssa.
kpl
g
5.0 kg
189 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
189 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
189 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.