Appelsiinikirjolohi

Appelsiinikirjolohi
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Appelsiinikirjolohi

Appelsiinikirjolohi

Ainekset10 annosta

1.500 kg

Marinadi

0.006 kg
suolaa
0.002 kg
sitruunapippuria
0.500 kg
0.300 kg
0.200 kg
vettä
0.030 kg
tuoretta inkivääriä
0.030 kg
vaaleaa balsamiviinietikkaa tai sitruunamehua

Tarjoiluun

0.000 kg
pastaa (esim. Torino täysjyvä spagetti)

Ohje

  1. Laita jäiset kalat nahkapuoli ylöspäin kevyesti voideltuun GN 1/1-65 -astiaan. Kaada keskenään sekoitettu marinadi lohipalojen päälle. Sulata yön yli kylmiössä. Kypsennä kiertoilmauunissa 160 asteessa n. 20 min. Halutessasi voit poistaa kaloista nahan kypsänä.
  2. Tarjoa keitetyn pastan kanssa.
kpl
g
2.2 kg
173 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
173 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
173 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.