Appelsiinikukko

Appelsiinikukko
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Appelsiinikukko

Appelsiinikukko

Ainekset16 annosta

4.000 kg
broilerin rintaleikkeitä
0.016 kg
paprikajauhetta
0.004 kg
pippurisekoitusta
0.024 kg
suolaa

Marinointiliemi

0.800 kg
0.100 kg
soijakastiketta
0.140 kg
siirappia
0.100 kg
punaviinietikkaa
0.023 kg
valkosipulikuutioita, pakaste

Päälle

0.400 kg
0.065 kg
vehnäjauhoja

Ohje

  1. Mausta rintaleikkeet molemmilta puolilta. Lado voideltuun GN 1/1-65 -astiaan.
  2. Sekoita marinointiliemi ja kaada astiaan. Anna maustua kylmiössä yön yli.
  3. Sekoita ruokakermaan vehnäjauhot ja kaada astiaan. Kiertoilmakypsennä 200 asteessa noin 40 minuuttia.
kpl
g
4.8 kg
136 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
136 kcal
Proteiini
16 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
136 kcal
Proteiini
16 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.