Appelsiiniletut

Valio Food Solutions

Appelsiiniletut

Ainekset16 annosta

Ohje

  1. Vatkaa tarjoiluun tuleva kerma löysäksi vaahdoksi. Sekoita rahkan joukkoon.
  2. Ruskista voi kevyesti paistokasarissa. Paahda sokeria hetki voissa. Lisää appelsiinitäysmehu ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää letut ja kuumenna ne mehussa. Siirrä varovasti pohjimmaisia lettuja pinnalle, jotta kuumenevat tasaisesti.
  3. Jaa letut annoslautasille ja tarjoa vaahdon ja mandariinilohkojen kanssa.
kpl
g
2.1 kg
150 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
150 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
7 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
150 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
7 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›