Appelsiinirahkapiirakka

Appelsiinirahkapiirakka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Appelsiinirahkapiirakka

Appelsiinirahkapiirakka

Ainekset1 annos

Pohja

1.200 kg
0.900 kg
sokeria
0.300 kg
kananmunia
0.020 kg
leivinjauhetta
1.800 kg
vehnäjauhoja
4.220 kg (1 kpl à 4.220 kg)

Pursotukseen

0.750 kg
1.100 kg
vehnäjauhoja
0.450 kg
sokeria
0.010 kg
vanilliinisokeria
0.150 kg
kananmunia
2.460 kg (1 kpl à 2.460 kg)

Täyte

2.800 kg
2.800 kg (1 kpl à 2.800 kg)

Rahkatäyte

2.000 kg
0.300 kg
sokeria
0.400 kg
kananmunia
0.150 kg
0.200 kg
3.050 kg (1 kpl à 3.050 kg)
12.530 kg (1 kpl à 12.530 kg)

Ohje

  1. Valmista murotaikina: Vaahdota voi ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita joukkoon jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe. Anna taikinan levätä kylmiössä seuraavaan päivään. Kauli taikina tasaiseksi levyksi neljälle pellille
  2. Valmista pursotusmassa: Vaahdota voi ja jauhot. Sekoita munat, sokeri ja vaniljasokeri. Sekoita seos voi-vehnäjauhovaahtoon. Pursota massasta harkkotyllalla raitoja murotaikinapohjan päälle 2 cm:n välein
  3. Valmista rahkatäyte sekoittamalla täytteen aineet yhteen.
  4. Pursota rahkatäytettä ja appelsiini-omenatäytettä raitojen väliin, joka toiseen rahkatäytettä ja joka toiseen appelsiini-omenatäytettä.
  5. Paista piirakat 180 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Leikkaa levyt haluamasi kokoisiksi paloiksi.
kpl
g
12.5 kg
341 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
341 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
46 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
341 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
46 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.