Appelsiinirahkavuoka

Appelsiinirahkavuoka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Appelsiinirahkavuoka

Appelsiinirahkavuoka

Valio rahkalla onnistut takuulla. Herkullinen maku ja rakenne tuo veden kielelle!

Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Ainekset14 kpl

Rahkamurotaikina

1.000 kg
0.800 kg
sokeria
0.400 kg
kananmunia
0.300 kg
0.020 kg
leivinjauhetta
1.000 kg
vehnäjauhoja
3.520 kg (14 kpl à 0.251 kg)

Rahkatäyte

2.000 kg
0.300 kg
sokeria
0.300 kg
kananmunia
0.500 kg
0.600 kg
3.700 kg (14 kpl à 0.264 kg)

Pinnalle

1.400 kg
1.400 kg (14 kpl à 0.100 kg)

Pinnalle

0.280 kg
stroisselia
0.280 kg (14 kpl à 0.020 kg)
8.900 kg (14 kpl à 0.636 kg)

Ohje

  1. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää joukkoon kananmunat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita joukkoon rahka ja jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.
  2. Pursota massa vuokien (10x25 cm) pohjalle.
  3. Valmista rahkatäyte. Sekoita rahkan joukkoon sokeri, munat ja appelsiinikuorihillo. Sekoita lopuksi joukkoon vaniljakreemijauhe.
  4. Pursota kaksi raitaa rahkatäytettä murotaikinan pinnalle. Pursota väliin ananas-greippitäytettä. Ripottele pinnalle stroisselia.
  5. Paista vuokat 175 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
kpl
g
8.4 kg
287 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
287 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
287 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.