Appelsiinirahkavuoka

Valio Food Solutions

Appelsiinirahkavuoka

Ainekset14 kpl

Rahkamurotaikina

1.000 kg
0.800 kg
sokeria
0.400 kg
kananmunia
0.300 kg
0.020 kg
leivinjauhetta
1.000 kg
vehnäjauhoja
3.520 kg (14 kpl à 0.251 kg)

Rahkatäyte

2.000 kg
0.300 kg
sokeria
0.300 kg
kananmunia
0.500 kg
0.600 kg
3.700 kg (14 kpl à 0.264 kg)

Pinnalle

1.400 kg
1.400 kg (14 kpl à 0.100 kg)

Pinnalle

0.280 kg
stroisselia
0.280 kg (14 kpl à 0.020 kg)
8.900 kg (14 kpl à 0.636 kg)

Ohje

  1. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää joukkoon kananmunat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita joukkoon rahka ja jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.
  2. Pursota massa Al-foliovuokan (10x25 cm) pohjalle.
  3. Valmista rahkatäyte. Sekoita rahkan joukkoon sokeri, munat ja appelsiinikuorihillo. Sekoita lopuksi joukkoon vaniljakreemijauhe.
  4. Pursota kaksi raitaa rahkatäytettä murotaikinan pinnalle. Pursota väliin ananas-greippitäytettä tai appelsiini-omenatäytettä. Ripottele pinnalle stroisselia.
  5. Paista vuokat 175 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
kpl
g
8.4 kg
287 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
287 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
39 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
287 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
39 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›