Appelsiinituorejuustokakku

Valio Food Solutions

Appelsiinituorejuustokakku

Ainekset8 kpl

Pohja

1.000 kg
kananmunia
0.700 kg
sokeria
0.700 kg
vehnäjauhoja
2.400 kg (8 kpl à 0.300 kg)

Kostutukseen

1.600 kg
1.600 kg (8 kpl à 0.200 kg)

Täyte

1.000 kg
0.500 kg
0.150 kg
sokeria
1.000 kg
2.650 kg (8 kpl à 0.331 kg)

Pinnalle

0.350 kg
valkuaista
0.700 kg
sokeria
0.100 kg
vettä
1.150 kg (8 kpl à 0.144 kg)
7.800 kg (8 kpl à 0.975 kg)

Ohje

  1. Sekoita munat ja sokeri. Lämmitä seos 40 asteiseksi. Vaahdota ilmavaksi. Sekoita joukkoon seulotut vehnäjauhot. Annostele massa Ø 20 cm:n vuokiin. Paista pohjat 180 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
  2. Leikkaa pohjat halki ja kostuta appelsiinimehulla
  3. Valmista täyte sekoittamalla Viola tuorejuuston joukkoon appelsiini-omenatäyte ja sokeri. Sekoita lopuksi joukkoon kermavaahto. Laita täytettä keoksi kakkupohjan päälle. Laita toinen pohja täytteen päälle ja muotoile kuperaksi
  4. Vaahdota valkuaiset ja lisää 120 asteiseksi keitetty sokerivesi. Vispaa kunnes seos on jäähtynyt. Pursota marenki kakkujen päälle. Polta marenkia hieman puhalluslampulla. Koristele tuoreilla marjoilla.
kpl
g
7.8 kg
239 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
239 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
33 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
17 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
239 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
33 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
17 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›