Aprikoosi-boucheleivos

Aprikoosi-boucheleivos
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Aprikoosi-boucheleivos

Aprikoosi-boucheleivos

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset160 kpl

Pohja

0.500 kg
valkuaisia
0.300 kg
sokeria
0.300 kg
keltuaisia
0.200 kg
sokeria
0.500 kg
vehnäjauhoja
1.800 kg (160 kpl à 0.011 kg)

Täyte

3.500 kg
3.500 kg (160 kpl à 0.022 kg)

Kuorrutus

1.300 kg
tummaa suklaata
1.300 kg (160 kpl à 0.008 kg)
6.600 kg (160 kpl à 0.041 kg)

Ohje

  1. Vaahdota valkuaiset ja sokeri.
  2. Vaahdota keltuaiset ja sokeri.
  3. Yhdistä vaahdot ja sekoita varovasti joukkoon siivilöidyt jauhot.
  4. Pursota massa sileällä tyllällä ø n. 4 cm pohjiksi leivinpaperille.
  5. Paista pohjat 180°C:ssa noin 12 min.
  6. Jäähdytä pohjat ja täytä aprikoositäytteellä.
  7. Kuorruta leivokset suklaalla.
kpl
g
6.1 kg
319 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
319 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
58 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
319 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
58 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.