Aprikoosi-rahkaleivos

Aprikoosi-rahkaleivos
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Aprikoosi-rahkaleivos

Aprikoosi-rahkaleivos

Ainekset165 kpl

Pohja

1.000 kg
0.800 kg
sokeria
0.300 kg
kananmunia
0.018 kg
leivinjauhetta
1.600 kg
vehnäjauhoja
3.718 kg (165 kpl à 0.023 kg)

Pursotukseen

0.675 kg
0.900 kg
vehnäjauhoja
0.335 kg
sokeria
0.011 kg
vanilliinisokeria
0.180 kg
kananmunia
2.101 kg (165 kpl à 0.013 kg)

Täyte 1

2.100 kg
2.100 kg (165 kpl à 0.013 kg)

Täyte 2

2.100 kg
2.100 kg (165 kpl à 0.013 kg)
10.019 kg (165 kpl à 0.061 kg)

Ohje

  1. Valmista murotaikina: Sekoita taikinan aineet tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan levätä kylmiössä seuraavaan päivään. Kauli taikina tasaiseksi, 4 mm:n vahvuiseksi levyiksi kolmelle pellille (44x55 cm).
  2. Valmista pursotusmassa: Vaahdota voi ja jauhot. Sekoita munat, sokeri ja vaniljasokeri. Sekoita seos voi-vehnäjauhovaahtoon.
  3. Pursota massasta harkkotyllalla raitoja murotaikinapohjien päälle 2 cm:n välein.
  4. Pursota rahka-jogurttitäytettä ja aprikoositäytettä vuorotellen raitojen väliin.
  5. Paista leivoslevyt 180 °C:ssa uunissa noin 30 min. Leikkaa jäähtyneet levyt 4 x 10 cm:n paloiksi.
kpl
g
9.9 kg
358 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
358 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
50 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
358 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
50 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.