Aprikoosi-rahkawienerpitko

Aprikoosi-rahkawienerpitko
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Aprikoosi-rahkawienerpitko

Aprikoosi-rahkawienerpitko

Ainekset17 kpl

Wienertaikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.025 kg
suolaa
0.150 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.400 kg
kananmunia
0.010 kg
kardemummaa
0.050 kg
2.200 kg
vehnäjauhoja
1.500 kg
5.510 kg (17 kpl à 0.324 kg)

Rahkatäyte

1.000 kg
0.250 kg
sokeria
0.178 kg
kananmunia
0.150 kg
0.100 kg
1.678 kg (17 kpl à 0.099 kg)

Täytteet

1.360 kg
1.360 kg (17 kpl à 0.080 kg)

Pinnalle

0.051 kg
mantelilastuja
0.051 kg (17 kpl à 0.003 kg)
8.599 kg (17 kpl à 0.506 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa.
  2. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia
  3. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä.
  4. Kauli taikina 3,5 cm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 10 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Leikkaa joka toiseen nauhaan kuvio kuviorissalla. Leikkaa nauhat 25 cm:n pituisiksi paloiksi. Pursota rahkatäytettä kaksi raitaa ja aprikoositäytettä yksi raita kuvioimattomille paloille.
  5. Voitele reunat ja nosta kuvioidut palat täytteen päälle. Nostata pitkot max. 33 asteisessa nostatuskaapissa. Voitele nousseet wienerpitkot. Ripottele pinnalle mantelilastuja.
  6. Paista pitkot 210 asteisessa uunissa n. 17 min.
kpl
g
8.6 kg
325 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
325 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
36 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
325 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
36 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.