Aprikoosi-sinihomejuustowiener

Aprikoosi-sinihomejuustowiener
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Aprikoosi-sinihomejuustowiener

Aprikoosi-sinihomejuustowiener

Ainekset148 kpl

Wienertaikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.025 kg
suolaa
0.150 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.400 kg
kananmunia
0.050 kg
2.200 kg
vehnäjauhoja
1.500 kg
5.500 kg (148 kpl à 0.037 kg)

Sinihomejuustotäyte

1.600 kg
0.400 kg
kananmunia
2.000 kg (148 kpl à 0.014 kg)

Täyte

0.740 kg
0.740 kg (148 kpl à 0.005 kg)

Pinnalle

0.300 kg
0.300 kg (148 kpl à 0.002 kg)

Pintaan

0.450 kg
0.450 kg
0.900 kg (148 kpl à 0.006 kg)
9.440 kg (148 kpl à 0.064 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä
  2. Valmista sinihomejuustotäyte sekoittamalla AURA murun joukkoon munaa.
  3. Kauli levännyt wienertaikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 8x8 cm:n paloiksi. Pursota sinihomejuustotäytettä palojen keskelle. Nosta kulmat ylös ja aseta palat Al- foliokapseleihin (pohjan Ø 55 mm, korkeus 30 mm). Nostata wienerit.
  4. Pursota nousseiden wienereiden keskelle aprikoositäytettä. Ripottele pinnalle AURA murua. Paista wienerit 220 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
  5. Sekoita aprikoositäyte kuumennetun kirkaskuumahyytelön joukkoon. Levitä seos kuumana wienereiden pinnalle.
kpl
g
9.2 kg
338 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
338 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
338 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.