Herkullinen kalavuoka pääsiäiseen ja kevääseen. Aprikoosi-suolapähkinä lohta ja inkiväärijogurttia - täydellinen makukombo lounaslinjastoon.
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä
Herkullinen kalavuoka pääsiäiseen ja kevääseen. Aprikoosi-suolapähkinä lohta ja inkiväärijogurttia - täydellinen makukombo lounaslinjastoon.
0.200 kg | babypinaattia |
2.000 kg | nahatonta ja ruodotonta kirjolohifileetä annospaloina |
0.008 kg | suolaa |
0.001 kg | mustapippuria myllystä |
0.500 kg | |
0.010 kg | inkivääritahnaa |
0.100 kg | kuivattua, pehmeää aprikoosia , kuutioituna |
0.100 kg | suolapähkinää rouhittuna |
0.050 kg | oliiviöljyä |
0.035 kg | limeä viipaloituna |
0.002 kg | tuoretta korianteria hienonnettuna |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.