Aprikoosi-suolapähkinä lohta ja inkiväärijogurttia

Aprikoosi-suolapähkinä lohta ja inkiväärijogurttia
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Aprikoosi-suolapähkinä lohta ja inkiväärijogurttia

Aprikoosi-suolapähkinä lohta ja inkiväärijogurttia

Herkullinen kalavuoka pääsiäiseen ja kevääseen. Aprikoosi-suolapähkinä lohta ja inkiväärijogurttia - täydellinen makukombo lounaslinjastoon.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset15 annosta

0.200 kg
babypinaattia
2.000 kg
nahatonta ja ruodotonta kirjolohifileetä annospaloina
0.008 kg
suolaa
0.001 kg
mustapippuria myllystä
0.500 kg
0.010 kg
inkivääritahnaa
0.100 kg
kuivattua, pehmeää aprikoosia , kuutioituna
0.100 kg
suolapähkinää rouhittuna
0.050 kg
oliiviöljyä
0.035 kg
limeä viipaloituna
0.002 kg
tuoretta korianteria hienonnettuna

Ohje

  1. Levitä pakin pohjalle babypinaatit. Asettele pinaatin päälle nahattomat lohiannospalat ja mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Sekoita inkivääritahna jogurtin joukkoon ja levitä lohien päälle. Ripottele pinnalle aprikoosit ja suolapähkinät. Viimeistele oliiviöljyllä, limeviipaleilla ja tuoreella korianterilla.
  3. Paista 170 °C uunissa n. 10-15 min.
kpl
g
2.7 kg
163 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
163 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
163 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.