Aprikoosi-vispipuuro

Aprikoosi-vispipuuro
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Food Solutions

Aprikoosi-vispipuuro

Aprikoosi-vispipuuro

Ainekset10 annosta

1.000 kg
vettä
0.300 kg
aprikoosisosetta
0.003 kg
suolaa
0.130 kg
sokeria
0.140 kg
tummia mannasuurimoita

Tarjoiluun

0.000 kg

Ohje

  1. Kuumenna vesi ja aprikoosisose kiehuvaksi. Lisää suola, sokeri ja mannasuurimot. Anna puuron kiehua 8 - 10 min. Sekoita välillä. Jäähdytä puuro. Vatkaa, kunnes puuro on kuohkeaa. Tarjoa kylmän maidon kera.
kpl
g
1.4 kg
73 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
73 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
73 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›