Aprikoosirahkapiirakka

Aprikoosirahkapiirakka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Aprikoosirahkapiirakka

Aprikoosirahkapiirakka

Ainekset99 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.025 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.015 kg
kardemummaa
0.400 kg
2.600 kg
vehnäjauhoja
4.940 kg (99 kpl à 0.050 kg)

Rahkatäyte

2.200 kg
0.450 kg
sokeria
0.450 kg
kananmunia
0.130 kg
0.220 kg
3.450 kg (99 kpl à 0.035 kg)

Täyte

0.792 kg
0.792 kg (99 kpl à 0.008 kg)
9.182 kg (99 kpl à 0.093 kg)

Ohje

  1. Valmista pullataikina. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
  2. Leivo taikinasta 50 g:n painoisia pyöreitä pullia. Nostata pullat
  3. Valmista rahkatäyte: Sekoita rahkan joukkoon sokeri, munat ja vaniljakreemijauhe. Sekoita lopuksi joukkoon sulatettu voi
  4. Paina nousseet pullat punnuksella piirakoiksi. Voitele piirakat. Pursota rahkatäyte piirakoiden päälle. Pursota aprikoositäytettä silmä rahkatäytteen keskelle. Paista piirakat 210 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia
  5. Paina nousseet pullat punnuksella piirakoiksi. Voitele piirakat. Pursota rahkatäyte piirakoiden päälle. Pursota aprikoositäytettä silmä rahkatäytteen keskelle. Paista piirakat 210 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia
kpl
g
9.2 kg
249 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
249 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
38 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
249 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
38 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.