Aprikoosirahkapitko

Aprikoosirahkapitko
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Aprikoosirahkapitko

Aprikoosirahkapitko

Ainekset16 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.025 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.015 kg
kardemummaa
0.400 kg
2.600 kg
vehnäjauhoja
4.940 kg (16 kpl à 0.309 kg)

Rahkatäyte

1.200 kg
0.200 kg
sokeria
0.240 kg
kananmunia
0.120 kg
0.240 kg
0.012 kg
sitruunapastaa
2.012 kg (16 kpl à 0.126 kg)

Pinnalle

0.640 kg
0.640 kg (16 kpl à 0.040 kg)
7.592 kg (16 kpl à 0.474 kg)

Ohje

  1. Valmista pullataikina. Anna taikinan levätä 15 minuuttia
  2. Valmista rahkatäyte: sekoita rahkan joukkoon sokeri, munat, kreemijauhe ja sitruunapasta. Sekoita lopuksi joukkoon sulatettu voi
  3. Kauli pullataikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 15 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Leikkaa verkkotrissalla 1/4 nauhan reunasta verkoksi.
  4. Pursota rahkatäytettä nauhojen ehyelle osalle kerros. Pursota aprikoositäytettä nauha rahkatäytteen päälle
  5. Taita verkko täytteen päälle ja loput verkosta pohjan alle. Leikkaa 25 cm:n pitkoiksi.
  6. Nostata pitkot
  7. Voitele kananmunalla ja paista 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia
kpl
g
7.6 kg
272 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
272 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
272 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.