AURA perunarieska-quesadilla

AURA perunarieska-quesadilla
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

AURA perunarieska-quesadilla

AURA perunarieska-quesadilla

Quesadilla on meksikolainen, juustolla täytetty tortilla. Nimi tuleekin espanjankielisestä sanasta queso - juusto. Kotimaisessa versiossa täytetään perunarieska AURA®- ja Koskenlaskija®-juustolla sekä jauhelihalla. Loistava välipala vitriiniin tai ruoka lounaslinjastoon.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset10 annosta

Perunarieska-quesadilla

0.640 kg
0.500 kg
0.500 kg
kypsää naudan jauhelihaa
0.300 kg

Salsa

0.194 kg
tomaattia
0.042 kg
punasipulia
0.050 kg
tomaattiketsuppia
0.020 kg
chipotle tabascoa
0.005 kg
suolaa
0.001 kg
mustapippuria myllystä
0.020 kg
oliiviöljyä
0.020 kg
tuoretta korianteria

Ohje

  1. Perunarieska-quesadilla

  2. Asettele yksi perunarieskalevy uunipellille, levitä täytteet rieskan päälle ja päällystä toisella rieskalevyllä.
  3. Paista kannella/toisella uunipellillä peitettynä 185 °C uunissa n. 15 min.
  4. Salsa

  5. Laita kaikki raaka-aineet kutteriin ja aja salsaksi. Tarjoile quesadillojen kanssa.
kpl
g
2.0 kg
246 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
246 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,9 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
246 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›