Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
AURA perunavuoka
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
AURA perunavuoka
AURA perunavuoka
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
28 annosta
3.000 kg
Valio peruna-sipulisekoitusta
0.500 kg
Valio AURA® murua
2.000 kg
Valio Eila® maitojuomaa 3%
0.356 kg
kananmunia
0.003 kg
mustapippurirouhetta
0.003 kg
suolaa
Ohje
Levitä peruna-sipuliseos ja juusto kerroksittain voideltuun GN 1/1-65 -astiaan. Sekoita munamaito ja kaada päälle.
Kypsennä kiertoilmauunissa 150 asteessa noin tunti. Peitä tarvittaessa kannella.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
5.7 kg
Gluteeniton
Laktoositon
92
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio peruna-sipulisekoitus 2,5 kg x 2 / 5 kg
Valio AURA® e1 kg murennettu sinihomejuusto
Valio Eila® 3 % maitojuoma 1 l laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
92 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
92 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›